Black Shark 3

5G Gaming Trigger On

Най-добрият 5G гейминг телефон

Master Trigger бутони
Master Touch 3.0

270 Hz скорост
откриване на докосване

7.1” 2k+
потпящ дисплей

Висока честота на опресняване от 90Hz
MEMC технология

Qualcomm Snapdragon 865
LPDDR5 + UFS 3.0

SA+NSA 5G
Wi-Fi 6

Система за течно
охлаждане “сандвич“

65W Свръхбързо зареждане
Двойна батерия 5000mAh

Симетричен дизайн

Контрол в радиус от 360°

Black Shark осигурява по-добър захват и по-лесно управление с помощта на две ромбовидни издатини на гръба му, които подобраяват работата с телефона, независимо как играеш. Симетричен и плосък, Black Shark 3 Pro осигурява усещане за баланс и отличен контрол.

Master Trigger бутони

Пълния контрол в ръцете ти

Правилата на играта се променят благодарение на механичните тригери на Black Shark 3 Pro. Този класически дизайн ти позволява да натискаш и отпускаш бутона за стрелба подобно на истински спусък. Бутон с дължина 21 мм с извит дизайн ще ти позволи да стреляш виртуалната си пушка часове без да се измориш!

Master Touch 3.0

Контролирай чрез Силата!

Master Touch 3.0 нанася двоен удар с помощта на две допълнителни функционални зони с 48% по-голяма площ на натиск. Master Touch ти позволява да настроиш персонализирана зона за докосване, която ти позволява лесно да стартираш желаните дейности с едно докосване на палеца. Благодарение на двойно по-голям брой сензори, Black Shark 3 Pro дава прецизен отговор на чувствителни на натиск зони за управление дори по ръба екрана, което ти позволява да се движиш и стреляш като професионалист.

270Hz рекация на допир

Устройството с най-малкото забавяне при допирв света е в ръката ти

Усети най-малкото забавяне при допир в света от едва 24 ms, което води до невероятно бързи действия, които се случват 30% по-бързо. Прикрий се, атакувай, удари врага! Без значение колко лудо се движат пръстите ти, можеш да си сигурен, че с честота от 270 Hz, Black Shark 3 Pro ще те последва със закъснение от само 24 ms.

X ос линеен мотор

Недейте просто да стреляш, почувствайте изстрела!

Потопи се изцяло в тактилното изживяване на X-осовия линеен мотор. Почувствай как играта реагира на командите ти, като почувстваш в пръстите си вибрациите, с които виртуалния свят ти отговораря.

Qualcomm Snapdragon 865

Готов за 5G гейминг

Благодарение на най-модерната мобилна платформа, Qualcomm Snapdragon 865, моделът Black Shark 3 Pro представлява напълно ново поколение бързи и интелигентни устройства. 25% по-бърз CPU, GPU и 100% подобрена 5G система осигуряват спиращо дъха преживяване по време на игри, стрийминг, търсене и други дейности. AI Engine от 5-то поколение е известен със своята екстремна невронна обработка на изображения и компютърна употреба, която извежда цялостното 5G гейминг изживяване на следващото ниво.

12GB максимална RAM

256GB максимум SSD памет

LPDDR5 RAM от следващото поколение

UFS 3.0 Флаш памет

Система на течно тип „Сандвич“

Революция в охлаждането

Влез с „хладен“ ум в най-ожесточените си битки. Системата за течно охлаждане от 4-то поколение, разработена от Black Shark, е проектирана под формата на революционна структура "сандвич". SoC, WIFI чипсет, 5G модем, схема за зареждане и други компоненти, които се отопляват, са разположени от двете страни на основната платка. Ядрото на процесора е оформено от две изключително дълги течни охлаждащи тръби, които са в пряк контакт с активните компоненти от двете страни, поради което охлаждащата повърхност се увеличава със 100%, а общата ефективност на охлаждане се подобрява с 50%.

Термо графичен калай

Защита от медна сплав

Тръба за охлаждане с течност

Тръба за охлаждане с течност

Защита от медна сплав

LPDDR5 + UFS 3.0

Опитай новите игри пръв си с помощта на UFS 3.0 RAM и LPDDR5 ROM, които прехвърлят данни с най-високата скорост, налична в света на мобилните устройства. LPDDR5 може да се похвали с огромно увеличение на скоростта: с 50% в сравнение с LPDDR 4X. Това прави процесите за инсталиране и зареждане много по-кратки от преди.


Свръхбързо зареждане от 65W

Двойна батерия с 5000 mAh

Black Shark 3 Pro е първото устройство в света, което съдържа система с двойна батерия със серийно зареждане и паралелно разреждане. Серийното зареждане позволява супер бързо зареждане от 65 W, докато паралелното разреждане позволява максимален капацитет на батерията от 5000 mAh и по-стабилен живот на батерията. Специалният чипсет за зареждане в Black Shark 3 Pro ефективно управлява разпределението на мощността на системата с двойни батерии, като 100% зареждане се постига само за 38 минути и 50% зареждане в рамките на 12 минути.

*Магнитен порт за зареждане от 18W

Лесно за зареждане, лесно за игра

Устройството може лесно да се зарежда с помощта на уникален 18 W магнитен порт за зареждане, разположен на гърба на устройството. Зарядното устройство се свързва магнитно с телефона на позиция, която представлява сляпото място на играта, така че можеш да продължишда цъкаш на устройството в хоризонтална ориентация, докато зарядното устройство работи без прекъсване.

*Този аксесоари се продава отделно

5G + Wi-Fi 6 с двойна „X“ антена

Без оправдание, че си бил дропнат

Black Shark Pro 3 поддържа мрежи NSA и SA 5G на честоти от 2,5 GHz и 5 GHz, както и стандарта Wi-Fi 6, който е 270% по-бърз от стандарта Wi-Fi 5. Антената "X" се състои от 6 стратегически позиционирани Wi-Fi точки за достъп, които позволяват директен достъп до Wi-Fi сигнали, дори когато играете с двете ръце на телефона. Използването на двуканална връзка за свързване към 5G и Wi-Fi мрежи позволява едновременна и по-стабилна свързаност.

Eкран от 7,1 инча и 2K+

Седалка на първия ред

Нека огромният 7,1-инчов екран те притегли в игра, която приятно приковава погледа ти благодарение на реализма на изображението. Ултрависоката резолюция от 3120 * 1440 ти дава яснота, която ще те накара да се почувстваш сякаш наистина си там.

Честота на опресняване от 90Hz с MEMC технология

По-плавно от преди

Гейминг екран на модела Black Shark 3 има честота на опресняване от 90Hz, осигуряваща визуално изживяване, по-плавно от преди. Технологията MEMC, която работи благодарение на независим чипсет за изображения, повишава видео честотата от 25Hz на 90Hz, като ви дава най-добрата картина дори при гледане на нормално съдържание.

10-битов цвят с Delta E < 1 прецизност

Като в истинския живота

Превърни играта си в изпълнена с цвят картина, благодарение на 10-битовата цветова схема, която може да изкара до 1,07 милиарда цветови тона, за да постигнете дълбоки и богати микротекстури и живописни, сложни светлинни ефекти. При стойност на Delta E по-малка от 1 и JNCD <0,55, изображенията представляват възможно най-реалистичното повторение на истинския свят, тъй като обикновено се смята, че човешкото око не може да възприеме стойността на Delta E <1. Ще видиш играта точно такава, каквато я е замислил дизайнерът.

TrueView дисплей и True Hardware DC Dimming технология

Осветление, което окото харесва

Дисплеят TrueView на Black Shark 3 Pro настройва осветеността на екрана и цветовата температура, за да отговаря на средата, в която се намираш, като ти осигурява постоянно и комфортно ниво на яркост.

True Hardware DC Dimming технология заменя бързото трептене на светлината, характерно за модулацията на PWM, така че дисплеят да свети постоянно, с регулиране при ниско ниво на осветление. Променяйки бързите премигвания, с които обикновено се постига слаба осветеност, в постоянна светлина, която пуслира бавно, Black Shark защитава очите тиот изсушаване и умора, което ти помага да си свеж и готов за гейминг маратони.

VDE Certificate

Trueview Display

True Hardware DC Dimming

Симетрични стерео високоговорители обърнати към предната част на устройството

Чуйте всяка стъпка

Благодарение на горните и долните високоговорители, обърнати напред, можеш да чуеш от коя посока врагът ви се приближава врагът. С абсолютно симетрични двойни предни високоговорители ще можете да разберете дали вражески играч ви приближава отляво или отдясно. Високоговорителите са разположени така, че да не се налага да мислите за блокиране на звука по време на играта с ръцете си, което ви дава абсолютно изчерпателно звуково изживяване. Верен на игровата традиция, Black Shark 3 Pro има 3,5 мм порт за слушалки, който ви позволява да поставите слушалки и да се посветите на играта.JOYUI 11

(базирана на Android 10)

Дизайниран за геминг

Базирана на Android 10, изцяло новата операционна система JOYUI 11 съчетава най-добрата мобилна и и гейминг производителност на едно устройство, за да ви даде възможно най-професионалното гейминг изживяване.

JOYUI 11

Дизайниран за геминг

Най-новото Shark Space има Shark Time, Ludicrous Mode, Gamer Studio и усъвършенствана система за персонализация, предназначена за всички сериозни геймъри.

Система с тройна камерта от 64 MP

Кадър от всеки момент

Конфигурацията с три камери включва 64-мегапикселова камера за по-качествени снимки в по-светла
или по-тъмна среда с подобрена HDR функция, 13-мегапикселова свръхширокоъгълна леща за
широкоъгълен режим на снимане и 5-мегапикселова камера за снимки с размазващ „бока“ ефект.
Режимът Super Night (супер нощен режим) предоставя необработени изображения във формат RAW
за най-ясните и живи нощни снимки.

64-мегапикселова камера за ултра-ясни снимки

бленда f/1.8, 1,6 μm 4-u-1 супер пиксел

Свръхширокоъгълен обектив от 13 MP

бленда f/2.25

Камера от 5 MP за боке ефект

бленда f/2.2