Black Shark 3

5G Gaming Trigger On

Ултимативният 5G гейминг телефон

65W хипер бързо зареждане
Двойна батерия от 4720mAh

TrueView дисплей
True Hardware
DC Dimming технология

Qualcomm Snapdragon 865
LPDDR5 + UFS 3.0

Cкорост на опресняване 90Hz
с MEMC технология

Скорост на откриване на докосване
от 270Hz

Система на течно
"сандвич" охлаждане

Master Touch 3.0

SA+NSA 5G
Wi-Fi 6

Симетричен дизайн за по-удобна работа с телефона

Лесно управление, без значение как държиш устройството

Задната част на на Black Shark 3 е едновременно вертикално и хоризонтално симетрична, което типозволява да усетиш баланса в ръцете си.

Black Shark 3 има извита задна част, а двете ромбовидни повърхности са леко изпъкнали, за да осигурят опора за ръцете ти. В резултат на това ще можеш лесно да управляваш екшъна случващ се на твоя Black Shark, независимо как го държиш.

Скорост на реакция при докосване от 270Hz

В ръката ти е устройство с най-малко забавяне на реакцията при докосвне в света

Най-високата скорост на рекация при докосване от 270 Hz води до забележително краткото забавяне от 24 ms. Ще почувстваш спусъка, който на този дисплей ще е по-бърз от мисълта тиДвижението на екрана пък ще изглеждапо-плавно от всякога.

Master Touch 3.0

Превъзходен контрол за Вас

Master Touch 3.0 осигурява две допълнителни чувствителни на натиск функционални зони, които ти дават повече възможности за действие с просто докосване на екрана. Благодарение на двойния брой сензори, Black Shark 3 по-точно разпознава натискадори в краищата на екрана.

Qualcomm Snapdragon 865

Готов за 5G гейминг

Благодарение на най-модерната мобилна платформа, Qualcomm Snapdragon 865, моделът Black Shark 3 е бърз и много умен. Ненадминатата CPU, GPU и 5G системи осигуряват спиращо дъха преживяване по време на игри, стрийминг, търсене или всички други дейности. AI Engine от 5-то поколение гарантира, че в ръцете си ще имашнай-интелигентния изкуствен интелект за 5G гейминг.

12GB максимум RAM

256GB максимум SSD

LPDDR5 RAM от последно поколение

UFS 3.0 flash storage

Система на течно охлаждане тип "сандвич"

Революция в охлаждането

Системата за течно охлаждане от 4-то поколение, разработена от фирмата Black Shark, има революционна "сандвич" структура. Тъй като SoC, WIFI чипсетът, 5G модемът, веригата за зареждане и други отопляеми компоненти са разположени от двете страни на основната платка, две изключително дълги течни тръби за охлаждане покриват двете страни на платката и са в пряк контакт с компонентите. Топлината се разсейва едновременно от двете страни и ефективността на охлаждане се подобрява с 50%.

Термо графичен калай

Защита от медна сплав

Тръба за охлаждане с течност

Тръба за охлаждане с течност

Защита от медна сплав

LPDDR5* + UFS 3.0

Бързо зареждане, бърза игра

Black Shark 3 съдържа UFS 3.0 RAM и LPDDR5 * ROM, което осигурява максимални скорости на трансфер на данни в телефона. Вече ще можете да инсталираш и зареждаш игри или да преминаваш от една сцена в друга чувствително по-бързо от преди.

* Black Shark 3 8GB + 128GB версии поддържат LPDDR4X ROM

Свръхбързо зареждане от 65W

Двойна батерия с 4720 mAh

Black Shark 3 е първото устройство в света, което разполага с двойна батерия със серийно зареждане и паралелно разреждане. Серийното зареждане дава възможност за супер бърз ”hyper charge” с мощност от 65 W, докато паралелното разреждане на батерията осигурява много по-дълга продължителност на употребата, без да се налага да търсиш отново контакт. Специализираният чип за зареждане, включен в модела Black Shark 3, управлява процесите по интелигентен начин, за да постигне максимална производителност на системата с двойни батерии.
[за 12 минути до 50%, за 38 минути до 100%*]

*Контакти за магнитно зареждане от 18W

Лесно за зареждане, лесно за игра

Четирите магнитни контакта на задната страна на Black Shark 3 дават още един начин за зареждане на телефона. Те поддържат бързо зареждане от 18 W. Повече няма да го мислиш дали кабелът за зареждане тип C в долната част на устройството ще повлияе върху удобството докато играеш.

*Тази добавка се продава отделно

5G + Wi-Fi 6 с двойна "X“ антена

Стабилна връзка във всяка секунда

Black Shark 3 поддържа 5G мрежи, както NSA, така и SA. Също така, устройството поддържа най-новия стандарт Wi-Fi 6, който е 270% * по-бърз от стандарта Wi-Fi 5. Двойната "X" антена, разположена около краищата на рамката, осигурява по-стабилната връзка в ситуации, когато телефонът се държи с две ръце. Двуканалната връзка в модела Black Shark 3 позволява едновременна свързаност с 5G и Wi-Fi мрежа.

Честота на опресняване от 90Hz с MEMC технология

По-плавно от преди

Гейминг екран на модела Black Shark 3 има честота на опресняване от 90 Hz, осигуряваща визуално изживяване, по-плавно от всяко, което си виждал досега. Технологията MEMC, която работи благодарение на независим чипсет за изображения, повишава видео честотата от 25 Hz на 90 Hz, като ти дава най-добрата картина, дори и когато гледаш нормално съдържание.

6,67 инчов AMOLED Delta E < 1 прецизност

Вижте света на гейминга в правилните цветове

Големият 6,67-инчов AMOLED екран на Black Shark 3 е един от екраните с най-висока точност на цветовете. Благодарение на стойностите на Delta E <1 и JNCD <0,55, ще можеш да видиш истинските багри и в игрите, и в клиповете.

TrueView дисплей и True Hardware DC Dimming технология

Нека комфорта те обгърне!

Дисплеят Black Shark 3 TrueView регулира яркостта на екрана и цветната температура, за да съответства на осветеността на средата Твоят дисплей ще ти даде по-естествено визуално изживяване. Благодарение на True Hardware DC Dimming технологията, Black Shark 3 има постоянно осветен дисплей, без дразнещото бързо трептене при слаба светлина, което ти дава нужния комфорт по време на гейминг маратон.

VDE Certificate

Trueview Display

True Hardware DC Dimming

Симетрични стерео високоговорители обърнати към предната част на устройството

Слушай! Идват от тази посока

Стерео високоговорителите в горната и долната част на модела Black Shark 3 са обърнати напред и имат еднаква сила на звука. Играчите вече не трябва да мислят за намаляване на звука. И с помощта на симетрични високоговорители ще можеш да изпиташ цялостното звуково изживяване.JOYUI 11

(базиран на Android 10)

Дизайн, оптимизиран за игра

Базирана на Android 10, чисто новата операционна система JOYUI 11 съчетава най-доброто представяне на мобилните операционни системи с най-професионалното гейминг изживяване.

JOYUI 11

Дизайн, оптимизиран за игра

Новото Shark Space предлага висококачествената гейминг функционалност, включително Shark Time, Ludicrous Mode, Gamer Studio и др. й Операционната система осигурява максимална персонализация според нуждите на играча.

Система с тройна камера от 64MP

Улови момента!

Black Shark 3 е оборудван с конфигурация от три камери - основна камера от 64 МР,
13-мегапикселова ултраширокоъгълна леща и 5-мегапикселова камера за постигане
на „боке“ ефект. Режимът Super Night (супер нощен режим) във формат RAW ви позволява
да правите ясни и живи снимки дори и през нощта.

Свръхширокоъгълен обектив от 13 MP

бленда f/2.25

5 MP камера за "боке" ефект

бленда f/2.2

64-мегапикселова камера за ултра-ясни снимки

бленда f / 1,8,
1,6 μm 4-в-1 супер пиксел