Кои сме ние?

Black Shark е технологична компания за игри, разработваща 360-градусова гейминг екосистема, базирана на хардуер, софтуер и услуги. Към момента за това разчитаме на нашите  водещи гейминг смартфони. Крайната ни цел е да предоставим на фенове ни в международен план ненадминато гейминг преживяване и да изградим най-добрия гейминг свят, който ще събере играчи от целия свят.

Защо сме тук?

Ние вярваме, че потенциалът на мобилния гейминг е неограничен, докато индустрията всъщност е ограничена от невпечатляващи гейминг телефони. Перфектният гейминг телефон включва не само мощен хардуер, но и най-модерните иновации, сложна структура и дизайн, сложен софтуер и услугаи, фокусирани върху геймърите. Ние в фирмата Black Shark обръщаме внимание на всички тези аспекти, за да създадем не само най-мощния гейминг телефон в света, нофантастична общност от геймъри.

Ние вярваме, че бъдещето е в мобилниия гейминг и че това се нуждае от насърчение и подкрепа от точните хора. Ние ще раздвижим тази индустрия, тъй като сме първата марка смартфони в света, която въвежда течно охлаждане за професионално ниво на изпълнение, както и специален чип за обработка на изображенията за постигане на ненадминато визуално изживяване. Работим в подкрепа на електронния спорт, онлайн гейминга и общностите за стрийминг, защото вярваме, че игрите имат невероятна способност да свързват хората. Ние сме тук, за да бъдем част от тази революция.

Добре дошли общността на гейминг бунта!

История на марката

BlackShark About
Ноември 2018

Глобално представяне на марката Black Shark

С перфектния игрален телефон всичко е в мощен хардуер, най-новите иновации, мощна изработка и дизайн, полиран софтуер и ориентирано към игрите изживяване. Ние се фокусирахме върху всички тези аспекти не само, за да създадем най-мощния игрален телефон в света, но и невероятна общност от играчи.